Vi ønsker vår nye forretningspartner "Currency UK" velkommen!

31. mai 2022

Currency UK er et Londonbasert selskap, ekspert i valutaveksling, internasjonale betalings- og risikostyringsløsninger. Selskapet tilbyr internasjonale bankoverføringer til både virksomheter og enkeltpersoner i over 50 forskjellige valutaer.

Selskapet uttaler: "Vi er veldig glade for å samarbeide med Novum og ser fram til å kunne bistå deres kunder i forbindelse med valutaspørsmål og transaksjoner i et marked preget av store svingninger og høy omsetning». Teamet i Novum har et fantastisk spekter av kompetanse og passer ekstremt godt inn sammen med ekspertisen Currency UK har og vi ser frem til starten på et spennende samarbeid mellom våre virksomheter.” - Katie Keith, Leder for partnerskap i Currency UK

Som en del av samarbeidet vil det bli produsert en rekke artikler der hvert av selskapene deler av sin ekspertise, noe du vil kunne dra nytte av. Følg med på bloggen - lær mer om å sende penger til utlandet - snart vil Currency UK fortelle deg hvilke faktorer som er viktige for selskaper som foretar utenlandske betalinger og hvordan du best kan foreta betalinger effektivt og rimelig.

Har du spørsmål om valutarisikostyring, valutaveksling eller internasjonale bankoverføringer?
Ta kontakt med vår nye partner!


Hjemmeside: https://www.currencyuk.co.uk   
Tlf. nr.: +44 (0) 20 7738 0777
Sign up link: https://bit.ly/3NJouK5

Currency UK Team

Illustrasjon: Unsplash.com

Trenger du etableringsstøtte,
regnskapsfører eller rådgiver?

Ta Kontakt nå!
Vi vil gjerne svare på dine spørsmål.
...